Košíčky z hřibů

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
36 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Větší hříbky vložíme do osolené vody s citronem, přivedeme k varu a odstavíme. Mezitím dáme smažit cibuli nadrobno na rozpálené máslo (80 g), postupně přidáme kuřecí játra, orestujeme doměkka a přidáme nakrájené uzené maso.
  • 2
    Hříbky vyjmeme z vody, odkrojíme nohy a hlavy hub, opatrně vydlabeme a osolíme. Odkrojky z hub a játrovou směs nasekáme nadrobno, osolíme, opepříme, vmícháme papriku. Vzniklou hmotou naplníme vydlabané klobouky hříbků, naplněné houby rozložíme na máslem vymazaný plech a na každou porci položíme plátek másla. Zapékáme ve středně vyhřáté troubě 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.