Kostičky zeleniny v aspiku

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
1 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    1 dl vody smícháme s želatinou a necháme 2 až 3 min. odstát, pak přidáme zbytek vody a mírně zahřejeme. Mícháme ji až do úplného rozpuštění - nesmí se vařit.
  • 2
    Na kostičky pokrájenou okurku, mrkev, celer, kapii a hrášek dobře promícháme, dáme do mističek, přelijeme aspikem a necháme ztuhnout.
  • 3
    Osolíme a dochutíme octem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.