Kostičky zeleniny v aspiku
25 min.
Ingredience
- 100gramůOkurka salátová
- 1decilitrŽelatina
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 20gramůCeler řapíkatý
- 40gramůKapie
- 20gramůHrášek
- 1špetkaSůl
- 20gramůMrkev kořen
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
1 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 11 dl vody smícháme s želatinou a necháme 2 až 3 min. odstát, pak přidáme zbytek vody a mírně zahřejeme. Mícháme ji až do úplného rozpuštění - nesmí se vařit.
- 2Na kostičky pokrájenou okurku, mrkev, celer, kapii a hrášek dobře promícháme, dáme do mističek, přelijeme aspikem a necháme ztuhnout.
- 3Osolíme a dochutíme octem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.