Kotlety bakony

60 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, nasolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na sádle z obou stran. Mírně podlijeme a zakryté pozvolna dusíme. Mezitím na nakrájené vyškvařené slanině osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Podlijeme a přidáme nakrájené houby, osolíme a necháme podusit. Houby přidáme ke kotletám a za občasného podlití dodusíme doměkka. Nakonec zalijeme smetanou smíchanou s moukou a povaříme do zhoustnutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.