Kotlety na víně a ovoci

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2159 kcal
Bílkoviny
324 g
Tuky
74 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety pokapeme vínem a necháme v lednici půl hodiny marinovat. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou. Oloupané a odblaněné pomeranče nakrájíme také na kousky.
  • 2
    Maso osušíme, osolíme, opepříme a zprudka pečeme z obou stran na oleji. Do výpeku vložíme jablka a pomeranče, po chvilce opékání přilijeme marinádu a tři minuty vše dusíme. Pokrm ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.