Kotlety na zelí

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
695 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
41 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji v kastrolu restujeme z obou stran dvě minuty kotlety dozlatova. Pak je vyjmeme a uložíme v teple.
  • 2
    Do kastrolu přidáme kousky cibule, smažíme je pět minut doměkka a dozlatova, přidáme nastrouhané zelí, oloupané plátky jablek bez jádřince, víno, sůl a pepř. Vložíme i kotlety, kastrol přikryjeme a pokrm pečeme v troubě asi hodinu a půl doměkka. Během pečení kotlety poléváme vínem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.