Kotlety na zelí
120 min.
Ingredience
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 500gramůZelí hlávkové červené
- 250mililitrůVíno červené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůJablka
- 1lžičkaSůl
- 800gramůHovězí kotlety s kostí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
695 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
41 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Na oleji v kastrolu restujeme z obou stran dvě minuty kotlety dozlatova. Pak je vyjmeme a uložíme v teple.
- 2Do kastrolu přidáme kousky cibule, smažíme je pět minut doměkka a dozlatova, přidáme nastrouhané zelí, oloupané plátky jablek bez jádřince, víno, sůl a pepř. Vložíme i kotlety, kastrol přikryjeme a pokrm pečeme v troubě asi hodinu a půl doměkka. Během pečení kotlety poléváme vínem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.