Kotlety pečené v pivu na bílém zelí

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
881 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
56 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
14 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety osolíme, opepříme. Zelí očistíme a nakrouháme, spaříme vroucí vodou a necháme okapat, cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu nakrájíme na kostičky.
  • 2
    V pekáči na oleji orestujeme kotlety a přeložíme je na talíř. Do oleje vsypeme cibuli a zpěníme, přidáme zelí a osolíme a okmínujeme. Na zelí položíme kotlety, posypeme je slaninou, zalijeme pivem a smetanou a pečeme v předehřáté troubě zhruba půl hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.