Kotlety plněné zelím s jablky

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
11 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ukrojíme silnější kotlety, abychom do nich mohli udělat kapsy, kotlety osolíme a opepříme. Zelí scedíme, mírně vymačkáme a překrájíme. Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a jablko nahrubo nastrouháme, cibuli nakrájíme najemno.
  • 2
    Na náplň do kotlet smícháme zelí, med, jablko, sůl, pepř a kmín.
  • 3
    Kapsy plníme zelím, sepneme jehlou.
  • 4
    V pekáči na oleji zpěníme cibuli, vložíme kotlety a orestujeme z obou stran. Poté podlijeme pivem, dáme do předehřáté trouby a pečeme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.