Kotlety s broskvemi

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
983 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
44 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Od kosti nařízneme vepřové kotlety, naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Poprášíme paprikou a moukou.
  • 3
    Rozehřejeme na pánvi olej a z obou stran kotlety osmahneme. Vymažeme olejem plech a kotlety do něj rozložíme.
  • 4
    Na každou kotletu dáme plátek šunky, okapanou půlku broskve a překryjeme plátkem tvrdého sýra.
  • 5
    V horké troubě zapečeme, až se sýr roztaví a zezlátne.
  • 6
    Před podáváním potřeme rozpuštěným máslem.
  • 7
    Vhodná příloha k tomuto masu jsou bramborové hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.