Kotlety s broskvemi
0 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej stolní
- 4kusyKompot broskvový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 4kusySýr Eidam cihla 30%
- 4kusyŠunka dušená
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 4kusyVepřové kotlety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
983 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
44 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 mg
Postup přípravy
- 1Od kosti nařízneme vepřové kotlety, naklepeme, osolíme a opepříme.
- 2Poprášíme paprikou a moukou.
- 3Rozehřejeme na pánvi olej a z obou stran kotlety osmahneme. Vymažeme olejem plech a kotlety do něj rozložíme.
- 4Na každou kotletu dáme plátek šunky, okapanou půlku broskve a překryjeme plátkem tvrdého sýra.
- 5V horké troubě zapečeme, až se sýr roztaví a zezlátne.
- 6Před podáváním potřeme rozpuštěným máslem.
- 7Vhodná příloha k tomuto masu jsou bramborové hranolky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.