Kotlety s volským okem
14 min.
Ingredience
- 200gramůVepřové kotlety
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceKečup ostrý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
18 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
40 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Kotlety umyjeme, rozkrojíme na dvě porce, osolíme, opepříme, naklepeme, položíme je na skleněnou misku a pokapeme olejem. Misku vložíme do mikrovlnné trouby, a maso dusíme 2 minuty, poté kotlety obrátíme na druhou stranu, na každou rozklepneme celé vejce, jež uprostřed propíchneme, misku vrátíme zpátky do mikrovlnné trouby a opět dusíme 2 minuty.
- 2Hotové kotlety vyjmeme z trouby a servírujeme na mělké talíře.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.