Kotlety se sardelovým máslem

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
24 g
Vláknina
131 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sardelovou pastu dobře promícháme s rozměklým máslem.
  • 2
    Kotlety u kosti nařízneme, naklepeme, posypeme solí, pepřem a v rozpáleném tuku na pánvi opečeme po obou stranách. Na každou kotletu položíme kousek sardelového másla a zbytek vmícháme do šťávy v pánvi, přisypeme ještě posekanou petrželku, promícháme a odstavíme.
  • 3
    Kotlety rozdělíme na talíře a přelijeme šťávou z pánve.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.