Kotlety se sardelovým máslem
55 min.
Ingredience
- 5kusůVepřové kotlety
- 40gramůMáslo čerstvé
- 40gramůTuk
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 10gramůSardelová pasta
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
24 g
Vláknina
131 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Sardelovou pastu dobře promícháme s rozměklým máslem.
- 2Kotlety u kosti nařízneme, naklepeme, posypeme solí, pepřem a v rozpáleném tuku na pánvi opečeme po obou stranách. Na každou kotletu položíme kousek sardelového másla a zbytek vmícháme do šťávy v pánvi, přisypeme ještě posekanou petrželku, promícháme a odstavíme.
- 3Kotlety rozdělíme na talíře a přelijeme šťávou z pánve.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.