Kotlík s kachním masem
230 min.
Ingredience
- 1000gramůVepřová plec
- 500gramůVepřová krkovička
- 2kusyVepřová kůže
- 120gramůCibule
- 1gramHřebíček
- 120gramůMrkev kořen
- 200gramůPórek
- 4gramyTymián čerstvý
- 4gramyBazalka
- 4gramyBobkový list
- 2gramyPepř černý celý
- 1kilogramKapusta hlávková
- 50gramůKedlubna
- 400gramůKachna mražená
- 30gramůKachní sádlo
- 2kusyVepřové nožičky
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1707 kcal
Bílkoviny
131 g
Tuky
118 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Plec, krkovičku, nožičky a kůži dáme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou. Uvedeme k varu a vaříme 90 minut.
- 2Poté přidáme zeleninu kromě kapusty a kedlubny, koření a bylinky.
- 3Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Kedlubnu pokrájíme na menší kousky a s kapustou vmícháme do vývaru. Vaříme dalších 90 minut.
- 4Půl hodiny před koncem varu přidáme do vývaru kachní maso osmažené na sádle dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.