Kotlík s kachním masem

230 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1707 kcal
Bílkoviny
131 g
Tuky
118 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plec, krkovičku, nožičky a kůži dáme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou. Uvedeme k varu a vaříme 90 minut.
  • 2
    Poté přidáme zeleninu kromě kapusty a kedlubny, koření a bylinky.
  • 3
    Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Kedlubnu pokrájíme na menší kousky a s kapustou vmícháme do vývaru. Vaříme dalších 90 minut.
  • 4
    Půl hodiny před koncem varu přidáme do vývaru kachní maso osmažené na sádle dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.