Kotlíková rybí polévka

150 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchaného kapra očistíme, zbavíme hlavy, ploutví, šupin a nakrájíme na malé kousky a nasolíme. V hrnci na sádle zpěníme papriku, podlijeme trochou vody, zamícháme a klademe střídavě vrstvu ryb a cibule tak, aby ryba byla poslední vrstvou. Zalijeme vodou až nad poslední vrstvu, zakryjeme a dusíme pozvolna 2 hodiny, až jsou maso i cibule měkké. Před koncem dušení vhodíme pálivé papričky, které před servírováním vyjmeme. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme zvlášť v osolené vodě, scezené přidáme do již odstavené polévky. Polévka by se měla servírovat horká.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.