Kotorský brodet

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
27 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mořskou vykuchanou štiku dobře omyjeme, naporcujeme a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    V pánvi na rozpáleném oleji osmažíme drobně nakrájenou cibuli s plátky česneku dozlatova, přidáme mouku, bobkový list, přilijeme 2 dl bílého vína s 2 dl rybího vývaru a ještě přimícháme lžíci rajčatového protlaku. Osolíme podle chuti, dobře promícháme a vaříme 15 minut.
  • 3
    Do omáčky položíme porce ryby a spolu vaříme pod pokličkou 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.