Kozáky na smetaně

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
537 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné kozáky nakrájíme na plátky. V kastrole na másle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené houby, osolíme, opepříme a okořeníme kmínem. Za občasného míchání podusíme asi 15 minut.
  • 2
    Potom slijeme přebytečnou tekutinu, houby zalijeme vroucí smetanou a znovu zvolna podusíme asi 5 minut.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny nebo rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.