Kozí maso na kdoulích
70 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 1kilogramKůzlečí maso
- 2kusyChilli paprička
- 180gramůKdoule
- 400gramůBrambory
- 1kusCitrony
- 500mililitrůVoda pitná
- 0,25lžičkaŠafrán
- 50gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaKmín římský
- 0,5šálekŠvestky
- 0,5lžičkaZázvor mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
17 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V hrnci na másle osmažíme kolečka cibule, přidáme kozí maso na kostičky a pečeme ho ze všech stran doměkka. Přimícháváme chilli papričky na drobno, kmín, šafrán a zázvor a promícháme.
- 2Směs s masem podlijeme vodou, přivedeme k varu a na mírném ohni dusíme 30 minut. Poté přidáváme kdoulovou pastu, brambory na kostičky a vypeckované švestky. Dusíme dalších 30 minut, dokud není maso měkké.
- 3Dochucujeme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.