Kozlíčkový (polníčkový) salát s celerem a řepou

65 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve ušleháme zálivku z hořčice, octa, oleje, pepře a špetky soli na hladkou směs.
  • 2
    Vedle v misce smícháme kozlíček (polníček) s oloupaným a nastrouhaným celerem, zalijeme zálivkou a promícháme.
  • 3
    Servírujeme na 4 talíře, jejichž okraje ozdobíme klínky doměkka uvařené a oloupané červené a žluté řepy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.