Krab na anglický způsob

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
16 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kraba vaříme v osolené vodě 20 až 25 minut podle velikosti. Necháme vychladnout. Rozlomíme klepeta, vyndáme maso, obereme maso z nohou, oddělíme prsní krunýř a vyndáme maso z těla. Vidličkou maso rozmělníme a vložíme do misky. Přidáme hořčici, cayenský pepř, olej a ocet. Dobře promícháme, povrch uhladíme a ozdobíme sardelovými očky.
  • 2
    Podáváme s drobným pečivem a konzumujeme jako jednohubky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.