Krab na anglický způsob
55 min.
Ingredience
- 2lžičkyHořčice
- 1kusKrab
- 2lžičkySůl
- 1špetkaPepř cayenský
- 50mililitrůOlej olivový extra panenský
- 30mililitrůOcet vinný
- 30gramůSardelová očka
- 4kusyRohlíky bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
16 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 mg
Postup přípravy
- 1Kraba vaříme v osolené vodě 20 až 25 minut podle velikosti. Necháme vychladnout. Rozlomíme klepeta, vyndáme maso, obereme maso z nohou, oddělíme prsní krunýř a vyndáme maso z těla. Vidličkou maso rozmělníme a vložíme do misky. Přidáme hořčici, cayenský pepř, olej a ocet. Dobře promícháme, povrch uhladíme a ozdobíme sardelovými očky.
- 2Podáváme s drobným pečivem a konzumujeme jako jednohubky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.