Krabí maso zapečené s vejci
20 min.
Ingredience
- 40gramůMáslo čerstvé
- 200gramůKrabí maso mražené
- 4kusyVejce slepičí
- 1lžícePetržel - nať
- 60mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 30mililitrůBrandy
- 0,25lžičkaPepř bílý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
58 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Krabí maso rozdělíme do 4 zapékacích misek, které jsme vymazali máslem a zakapeme brandy. Na maso rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a ozdobně vlijeme smetanu. Krabí maso pečeme v troubě předehřáté na 185°C zhruba 12 minut. Krabí maso podáváme v miskách, posypané jemně nasekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.