Krakonošův dlabanec - příloha k bramborákům

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
40 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
750 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté vepřové plecko pokrájíme na tenké nudličky. Točený šunkový salám pokrájíme na malé kostičky. Očištěné omyté žampiony a šalotku pokrájíme nadrobno.
  • 2
    V pánvi na rozpáleném oleji zpěníme šaotku, přidáme k ní maso, sůl, pepř, drcený kmín a vše dusíme do doby, až bude maso měkké. Nakonec směs dochutíme kečupem, pálivou paprikou a chilli a podusíme ještě 4-5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.