Krakonošův oheň

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
11 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
476 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naklepeme, osolíme, opepříme a necháme odležet.
  • 2
    Na pánvičce rozpálíme olej a maso krátce prudce orestujeme, aby se zatáhlo. Pak zmírníme oheň, podléváme vývarem a dusíme doměkka.
  • 3
    Maso přendáme a udržujeme teplé. Pánvičku se šťávou z masa opět rozpálíme, přidáme vývar a přilijeme červené víno. Omáčku zredukujeme, přidáme kolečka cibule, ta dusíme až změknou, pak přilijeme smetanu, přidáme chilli koření a lžičku hořčice. Zasypeme hladkou moukou, vše smícháme a necháme povařit. Do omáčky vrátíme maso a to ohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.