Králičí játra na slanině
25 min.
Ingredience
- 300gramůJátra králičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín drcený
- 1lžíceOlej rostlinný
- 30gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
19 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
491 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěná a omytá králičí játra nakrájíme na plátky, opepříme a posypeme kmínem.
- 2Játra opečeme na pánvi na oleji, zaprášíme hladkou moukou a osmahneme. Přidáme nakrájenou, rozškvařenou slaninu, na které jsme osmažili jemně nakrájenou cibuli. Vše promícháme a nakonec pokrm osolíme.
- 3Podáváme s vařenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.