Králičí maso dušené s kořenovou zeleninou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
13 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
836 mg
Cukr
173 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Maso z králíka vykostíme a pokrájíme na větší kostky.
  • 2
    Maso ze všech stran orestujeme v hlubším rendlíku na oleji. Poté osolíme, podlijeme 100 ml vody a pod poklicí dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme připravenou zeleninu, případně přilijeme vodu a dusíme do měkka. Když je maso měkké, přisypeme propláchnutý a okapaný hrášek a prohřejeme.
  • 3
    Jako přílohu volíme vařené brambory nebo dušenou rýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.