Králičí maso s tvarohovou zálivkou

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
626 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
22 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
12 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté králičí maso naporcujeme, opečeme na másle. Přidáme omytou, na růžičky rozebranou kapustu a oloupanou, na kousky nakrájenou mrkev, podlijeme trochou vody, dusíme do měkka.
  • 2
    Tvaroh promícháme s oloupanou, jemně nasekanou cibulí a pažitkou, podle potřeby mírně zředíme vodou, aby vznikla hladká omáčka.
  • 3
    Omáčkou přelijeme porce králíka a zeleninu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.