Králičí maso s tvarohovou zálivkou
60 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 300gramůKráličí maso
- 200gramůTvaroh jemný
- 2lžičkyMáslo čerstvé
- 1hrnekVoda pitná
- 2kusyMrkev kořen
- 2lžícePažitka
- 0,5kusKapusta hlávková
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
626 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
22 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
12 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté králičí maso naporcujeme, opečeme na másle. Přidáme omytou, na růžičky rozebranou kapustu a oloupanou, na kousky nakrájenou mrkev, podlijeme trochou vody, dusíme do měkka.
- 2Tvaroh promícháme s oloupanou, jemně nasekanou cibulí a pažitkou, podle potřeby mírně zředíme vodou, aby vznikla hladká omáčka.
- 3Omáčkou přelijeme porce králíka a zeleninu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.