Králičí paštika s citronem

225 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
45 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
683 mg
Cukr
33 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchaného omytého králíka vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme pokrájený citron i s kůrou, celý zelený pepř, kmín, sůl, pepř, zakryjeme do dvou třetin pokličkou a vaříme zvolna 90 minut. Přidáme husí sádlo a povaříme další hodinu a půl. Obereme maso od kostí, maso rozkrájíme nadrobno, vývar přecedíme, vlijeme zpátky do hrnce, přidáme maso a zvolna dusíme ještě 15 minut.
  • 2
    Uvařenou paštiku necháme vychladnout na pokojovou teplotu, před podáváním vychladíme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.