Králičí pečínka na smetaně

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
660 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
42 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
471 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytého a osušeného králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a polijeme citronovou šťávou. Maso necháme asi 1 hodinu marinovat.
  • 2
    V pánvi na rozehřátém másle a oleji opečeme porce králíka po všech stranách. Když se na mase vytvoří kůrčička, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, osmažíme ji a maso podlijeme vodou (nebo vývarem). Vložíme do trouby a pečeme doměkka.
  • 3
    Před koncem pečení přilijeme smetanu a promícháme s porcemi masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.