Králičí stehna s jablky v alobalu
70 min.
Ingredience
- 600gramůKráličí stehna
- 2kusyJablka
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceLibeček
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Očištěná, omytá a osušená králičí stehna osolíme a posypeme nasekaným libečkem.
- 2Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky.
- 3Pláty alobalu potřeme rozpuštěným máslem a na každý plát položíme jedno stehno, které obložíme dílky jablek. Poklademe vločkami másla a alobal dobře uzavřeme.
- 4Pečeme na vodou omytém plechu ve středně vyhřáté troubě 40-50 minut doměkka.
- 5Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s dušenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.