Králičí stehna s jablky v alobalu

70 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná, omytá a osušená králičí stehna osolíme a posypeme nasekaným libečkem.
  • 2
    Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky.
  • 3
    Pláty alobalu potřeme rozpuštěným máslem a na každý plát položíme jedno stehno, které obložíme dílky jablek. Poklademe vločkami másla a alobal dobře uzavřeme.
  • 4
    Pečeme na vodou omytém plechu ve středně vyhřáté troubě 40-50 minut doměkka.
  • 5
    Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.