Králičí stehna s plzeňskou omáčkou
70 min.
Ingredience
- 650gramůKráličí stehna
- 80gramůSlanina vepřová
- 30gramůChléb konzumní
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 1kusBobkový list
- 3gramyTymián sušený
- 120gramůCibule
- 2decilitryPivo světlé 10% 3,9% obj.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
22 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Králičí stehna očistíme a omyjeme. Cibuli drobně nasekáme a osmažíme na slanině, vložíme králíka a ostatní koření. Maso osmahneme z obou stran, mírně zalijeme vodou a dusíme doměkka.
- 2Hotové maso vyjmeme, šťávu zahustíme strouhaným chlebem rozmíchaným v pivě a chvilku povaříme. Ze šťávy odstraníme bobkový list.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.