Králičí stehna s plzeňskou omáčkou

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
22 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králičí stehna očistíme a omyjeme. Cibuli drobně nasekáme a osmažíme na slanině, vložíme králíka a ostatní koření. Maso osmahneme z obou stran, mírně zalijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 2
    Hotové maso vyjmeme, šťávu zahustíme strouhaným chlebem rozmíchaným v pivě a chvilku povaříme. Ze šťávy odstraníme bobkový list.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.