Králík na cibulce
45 min.
Ingredience
- 0,5decilitrMléko zahuštěné neslazené Tatra
- 1kilogramCibule
- 2decilitryVíno červené
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 0,5litrVoda pitná
- 1kilogramKráličí maso
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
10 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Králíka naporcujeme, vložíme do hrnce, přidáme celé cibule, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a na mírném ohni vaříme, dokud maso není měkké. Potom maso i cibule vyjmeme a do vývaru přilijeme víno a mléko. Na mírném ohmi omáčku vaříme, dokud nezhoustne. Králíka servírujeme na míse, přelijeme hotovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.