Králík na cibulce po vesnicku

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
7 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme a naporcujeme. Cibuli nasekáme nadrobno. Jednotlivé porce králíka ochutíme solí a pepřem a potřeme ze všech stran hořčicí. Takto připravené porce králíka dáme do hlubší pečící mísy a maso zasypeme nasekanou cibulí a necháme do druhého dne marinovat v lednici. Druhého dne maso podlijeme vodou a pečeme za stálého podlévání ve středně vyhřáté troubě doměkka. Králičí maso podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.