Králík na cibulce po vesnicku
75 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 5lžicHořčice plnotučná
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 2litryVoda pitná
- 1kilogramDivoký králík
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
7 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Králíka očistíme a naporcujeme. Cibuli nasekáme nadrobno. Jednotlivé porce králíka ochutíme solí a pepřem a potřeme ze všech stran hořčicí. Takto připravené porce králíka dáme do hlubší pečící mísy a maso zasypeme nasekanou cibulí a necháme do druhého dne marinovat v lednici. Druhého dne maso podlijeme vodou a pečeme za stálého podlévání ve středně vyhřáté troubě doměkka. Králičí maso podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.