Králík na cibuli

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
21 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
912 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmažíme na slanině. Přidáme očištěné porce králíka, osolíme, přidáme bobkový list, pepř a tymián a maso po všech stranách opečeme. Mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme nastrouhanou chlebovou kůrkou rozmíchanou s pivem a ještě povaříme. Ze šťávy odstraníme bobkový list.
  • 3
    Porce králíka rozdělíme na talíře a přelijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.