Králík na hořčici se žampiony

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
34 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
430 mg
Cukr
825 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého králíka potřeme uvnitř i na povrchu hořčicí, vložíme do máslem vymazaného pekáče a chvíli dusíme v troubě. Potom maso pečeme bez pokličky, poléváme vypečenou šťávou a podléváme vodou.
  • 2
    Chvíli před koncem pečení přidáme k masu očištěné, na plátky nakrájené žampiony a dopečeme doměkka.
  • 3
    Měkké maso naporcujeme, do šťávy přilijeme smetanu a povaříme. Osolíme, opepříme a omáčku přelijeme přes maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.