Králík na hřibech
80 min.
Ingredience
- 30mililitrůOlej olivový
- 120gramůCibule
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 250gramůHříbky čerstvé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 500mililitrůVývar z hovězích kostí
- 650gramůKráličí maso
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Králíka očistíme, omyjeme, nasekáme na menší porce. Cibuli oloupeme, nakrájíme a vložíme na rozehřátý olej.
- 2Na opraženou cibuli dáme porce králíka. Okořeníme, trochu osmahneme, přidáme nakrájené hřiby. Podlijeme vývarem a podusíme doměkka. Je-li maso hotové, zalijeme trochu vývaru a zahustíme moukou (rozmíchanou v troše studeného
- 3vývaru). Podle chuti dokořeníme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.