Králík na jalovci
70 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme v kastrole na másle. Přidáme omyté, na kostky nakrájené králičí maso a vsypeme koření. Nakonec přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninu, podlijeme horkou vodou a dusíme pod pokličkou 20 minut. Potom kastrol vložíme do vyhřáté trouby a pokrm dopečeme bez pokličky.
- 2Vypečenou šťávu přecedíme, přidáme do ní lžičku másla a přisolíme.
- 3Porce králíka upravíme na talíře a přelijeme šťávou.
- 4Vhodnou přílohou je bramborová kaše.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.