Králík na jalovci

70 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme v kastrole na másle. Přidáme omyté, na kostky nakrájené králičí maso a vsypeme koření. Nakonec přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninu, podlijeme horkou vodou a dusíme pod pokličkou 20 minut. Potom kastrol vložíme do vyhřáté trouby a pokrm dopečeme bez pokličky.
  • 2
    Vypečenou šťávu přecedíme, přidáme do ní lžičku másla a přisolíme.
  • 3
    Porce králíka upravíme na talíře a přelijeme šťávou.
  • 4
    Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.