Králík na křenu
80 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý celý
- 1000gramůKráličí maso
- 250gramůKřen
- 100gramůMáslo čerstvé
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
554 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
35 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
18 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté králičí maso osolíme a obalíme v nastrouhaném křenu. Povrch posypeme pepřem a přelijeme rozpuštěným máslem. Necháme do druhého dne odležet.
- 2Králíka vložíme do pekáče a pečeme ve vyhřáté troubě doměkka. Během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou a podléváme horkou vodou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.