Králík na slanině zapečený v těstíčku

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1448 kcal
Bílkoviny
165 g
Tuky
59 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
270 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme, naporcujeme a potřeme česnekem utřeným se solí. Pekáč vyložíme polovinou plátků slaniny, na ni rozložíme porce králíka, posypeme kmínem, poklademe zbylou slaninou, podlijeme pivem a v předehřáté troubě pečeme, až je maso poloměkké.
  • 2
    Mezitím připravíme těstíčko ušleháním žloutků s pivem, se solí a moukou a pevného sněhu z bílků. Těstíčkem přelijeme králíka a dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.