Králík na šlehačce

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
912 kcal
Bílkoviny
78 g
Tuky
61 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce králíka osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Maso poklademe oloupanou, na kolečka nakrájenou cibulí a salámem nakrájeným na nudličky. Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a vše posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 2
    Podlijeme vodou, zalijeme smetanou a pečeme ve vyhřáté troubě doměkka.
  • 3
    Podáváme s různě upravenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.