Králík na žampionech
65 min.
Ingredience
- 600gramůKráličí maso
- 2lžíceOlej olivový
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250gramůŽampiony čerstvé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 500mililitrůHovězí vývar základní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V kastrole na oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, osušené porce králíka, osolíme, opepříme a krátce osmahneme. Nakonec přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
- 2K měkkému masu přilijeme trochu horkého vývaru a zahustíme moukou rozmíchanou v troše studeného vývaru. Pokrm podle chuti přisolíme.
- 3Podáváme s dušenou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.