Králík na zelenině
85 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyPepř černý celý
- 1kusKarotka
- 1kusKedlubna
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 0,25kusCeler bulvový
- 800gramůKráličí maso
- 1lžičkaSůl
- 100gramůAnglická slanina
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
31 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné králičí maso naporcujeme a osolíme. Na každou porci připíchneme párátkem plátek slaniny.
- 2Maso naskládáme do pekáčku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, máslo a pepř. Pečeme v horké troubě a během pečení podléváme vypečenou šťávou a horkou vodou.
- 3K téměř měkkému masu přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a maso dopečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.