Králík na zelenině

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
31 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné králičí maso naporcujeme a osolíme. Na každou porci připíchneme párátkem plátek slaniny.
  • 2
    Maso naskládáme do pekáčku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, máslo a pepř. Pečeme v horké troubě a během pečení podléváme vypečenou šťávou a horkou vodou.
  • 3
    K téměř měkkému masu přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a maso dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.