Králík pečený na pivu s uzeným bůčkem

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1226 kcal
Bílkoviny
160 g
Tuky
54 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
358 mg
Cukr
119 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme, bůček nakrájíme na pláty, česnek utřeme se solí. V pivu umícháme česnek s kořením a olejem.
  • 2
    Porce králíka vložíme do pekáče, poklademe bůčkem, přelijeme pivní směsí a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké.
  • 3
    Během pečení maso obracíme a poléváme výpekem. Je-li třeba, podlijeme horkou vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.