Králík pečený s bramborami

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1084 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
73 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého králíka osušíme, osolíme a vložíme do remosky na ztužený tuk. Bez podlévání pečeme do poloměkka.
  • 2
    Potom králíka obrátíme a navrstvíme na něj oloupané, na plátky nakrájené brambory. Pečeme dál a když jsou brambory poloměkké, přidáme kapání připravené ze žloutků, krupičky, hrubé mouky a sněhu ušlehaného z bílků.
  • 3
    Pečeme dorůžova, remosku vypneme a pokrm necháme ještě chvíli dojít.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.