Králík po selsku
60 min.
Ingredience
- 30gramůCibule
- 200gramůKráličí maso
- 20gramůSlanina vepřová
- 1špetkaKmín celý
- 10gramůMáslo čerstvé
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
371 mg
Cukr
688 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné, vykostěné a omyté maso protkneme slaninou a dvěma stroužky oloupaného česneku. Králíka osolíme a okmínujeme.
- 2Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vložíme připravené maso, podlijeme vodou a dusíme do měkka.
- 3Podáváme s vařenými bramborami a salátem z okurek a rajčat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.