Králík podle šéfkuchaře
100 min.
Ingredience
- 800gramůKrálík
- 150gramůCibule
- 6stroužkůČesnek
- 5gramůSůl
- 20gramůMouka polohrubá
- 15dekagramůTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
790 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
54 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
980 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Králíka očistíme, omyjeme, potřeme drceným česnekem se solí a na rozpáleném tuku osmažíme ze všech stran. Vložíme na kolečka pokrájenou cibuli, když se zpění, maso podlijeme. Pečeme nejdříve hřbetem dolů, je-li už měkký, králíka otočíme a dopečeme do červena. Šťávu vysmahneme
- 2na tuk, zaprášíme moukou, osmažíme, podlijeme a dáme povařit. Nakonec přidáme česnek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.