Králík podle šéfkuchaře

100 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
790 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
54 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
980 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme, omyjeme, potřeme drceným česnekem se solí a na rozpáleném tuku osmažíme ze všech stran. Vložíme na kolečka pokrájenou cibuli, když se zpění, maso podlijeme. Pečeme nejdříve hřbetem dolů, je-li už měkký, králíka otočíme a dopečeme do červena. Šťávu vysmahneme
  • 2
    na tuk, zaprášíme moukou, osmažíme, podlijeme a dáme povařit. Nakonec přidáme česnek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.