Králík s hořčicí a pálenkou

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
17 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
85 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zadek z králíka odblaníme, osolíme a potřeme hořčicí.
  • 2
    V pekáči rozehřejeme máslo, maso na něj vložíme. Zpočátku pečeme bez podlévání, později maso trochu podlijeme.
  • 3
    V době pečení maso často poléváme vypečenou šťávou.
  • 4
    Upečeného králíka vyjmeme na mísu, přelijeme šťávou, pak koňakem, zapálíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.