Králík s hořčicí a pálenkou
75 min.
Ingredience
- 1decilitrMartell cognac
- 1lžíceHořčice
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 600gramůKráličí maso
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
17 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
85 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Zadek z králíka odblaníme, osolíme a potřeme hořčicí.
- 2V pekáči rozehřejeme máslo, maso na něj vložíme. Zpočátku pečeme bez podlévání, později maso trochu podlijeme.
- 3V době pečení maso často poléváme vypečenou šťávou.
- 4Upečeného králíka vyjmeme na mísu, přelijeme šťávou, pak koňakem, zapálíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.