Králík s rajčaty a sýrem pecorino

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
24 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králičí řízky nakrájíme na velmi tenké plátky, větší plátky rozkrojíme ještě napůl. Rajčata necháme okapat a nakrájíme na tenké proužky. Lístky bazalky otrháme od stonků a nakrájíme rovněž na proužky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej. Maso v něm na prudkém ohni opečeme, osolíme, opepříme a vždy opět vyjmeme. K vypečené šťávě přidáme bílé víno, přimícháme rajčata, kapary a bazalku, přivedeme k varu. Osolíme, opepříme a opět přidáme maso.
  • 3
    Sýr pecorino (sýr ovčí tvrdý) zbavíme kůry a rozlámeme na malé kousky. Spolu s omáčkou smícháme s čerstvě uvařenými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.