Králík smažený s vínem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
669 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
44 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
600 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králičí maso – nejlépe velké nohy - odblaníme (pokud je potřeba), a řádně opláchneme pod tekoucí vodou. Poté maso osolíme.
  • 2
    Vejce rozklepneme do hlubší misky nebo talíře a rozmícháme je s mlékem a s vínem – směs můžeme trošku osolit.
  • 3
    Králičí maso obalíme nejdříve v mouce, poté ve vejcích s mlékem a nakonec ve strouhance.
  • 4
    Olej rozehřejeme na pánvi a králíka z obou stran dorůžova prosmažíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.