Králík smažený v pivním těstě
30 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5decilitrPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 4lžíceMouka pšeničná hladká
- 5lžicStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 4lžíceOlej olivový
- 1200gramůKrálík
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
23 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
186 mg
Cukr
483 mg
Postup přípravy
- 1Králíka omyjeme, osušíme, naporcujeme a osolíme. Jednotlivé porce postupně obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.
- 2V pánvi rozehřejeme olej a obalené porce králíka zvolna smažíme ze všech stran, až bude maso měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.