Králík v balíčku

75 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
36 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou a trochou tymiánu. Každý kousek zabalíme do plátku bůčku a jednotlivé balíčky svážeme.
  • 2
    Do zapékací mísy dáme jemně nasekanou cibuli, rozložíme na ni balíčky a rajčata nakrájená na čtvrtky. Vše pokapeme olejem a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme až do vytvoření šťávy, kterou občas balíčky polijeme.
  • 3
    Králičí balíčky pečeme asi 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.