Králík v cibulové omáčce
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1000gramůKráličí maso
- 1kusPórek
- 0,5šálekPetržel - nať
- 0,5lžičkaSůl mořská
- 0,5šálekPažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
16 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Králíka očistíme, omyjeme a naporcujeme. Maso posypeme nasekanými bylinkami, mírně osolíme, necháme chvíli odpočinout.
- 2Oloupanou cibuli a omytý pórek nadrobno nakrájíme a necháme zesklovatět na lžíci oleje. Podlijeme trochou vody a podusíme. Potom zeleninu rozmixujeme, přidáme porce králíka, podlijeme a dusíme v troubě pod pokličkou do měkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.