Králík v koprové omáčce
55 min.
Ingredience
- 600gramůKráličí stehna
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 30gramůMáslo čerstvé
- 120gramůCibule
- 20gramůKopr čerstvý
- 200mililitrůVíno bílé
- 1lžíceHořčice
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
39 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
814 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Králičí stehna očistíme, omyjeme, osolíme, opepříme a na másle osmahneme po obou stranách.
- 2Přisypeme hrubě nakrájenou cibuli, sekaný kopr, přelijeme bílým vínem a zakryté podusíme doměkka.
- 3Hotové maso vyjmeme, do šťávy přidáme 1 lžíci francouzské hořčice,
- 4hustou smetanu, provaříme, okořeníme dle chuti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.