Královské čekankové puky

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
55 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
55 mg
Cukr
245 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čekankové puky oloupeme a spodní část odkrojíme.
  • 2
    Připravené puky povaříme v osolené vodě 2 minuty, vyjmeme a necháme okapat.
  • 3
    V misce rozšleháme vejce s odtučněným mlékem, osolíme, opepříme a okořeníme špetkou nastrouhaného muškátového oříšku.
  • 4
    Čekankové puky rozložíme do zapékací mísy a zalijeme rozšlehanými vejci.
  • 5
    Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 160°C asi 15 minut, dokud vejce neztuhnou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.